Over gezondopreis.nl

Doel van gezondopreis.nl is mensen bewust te maken van gezondheidsrisico's op reis en de voorbereidingen die je kunt treffen. Zodat je gezond op reis gaat en vooral gezond weer thuiskomt.

Op de website gezondopreis.nl vind je informatie over een goede voorbereiding op je vakantie. Je krijgt tips en achtergrondinformatie. Daarnaast kun je met een tool je reisbestemming selecteren om snel een indruk te krijgen van mogelijke risico’s op je reisbestemming. Deze informatie per reisbestemming is gebaseerd op de meest voorkomende infectieziekten en is afkomstig van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR). Aan de hand van je postcode of plaatsnaam kun je snel een GGD, vaccinatiecentrum of deskundig huisarts in je omgeving vinden.

Gezondopreis.nl is een initiatief van GlaxoSmithKlineBV, een bedrijf dat geneesmiddelen en vaccins ontdekt, ontwikkelt en op de markt brengt. GlaxoSmithKline behoort tot de leidende, innovatieve farmaceutische en healthcare bedrijven in de wereld. GlaxoSmithKline wil de kwaliteit van leven van mensen verbeteren en hen in staat te stellen een actiever leven te leiden, zich beter te voelen en langer te leven. Daar sluit de aandacht voor gezond op reis bij aan.

Het initiatief gezondopreis.nl wordt ook ondersteund door experts op het gebied van infectieziekten.

Prod. apr. ‘20 NP-NL-TVX-WCNT-200005

Volg ons: